wed-events.nl

events

Events

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een zakelijk diner, vergadering, reünie, bedrijfsuitje, afscheid, condoleance, seminar, feest, babyshower of wenst u dat dit volledig georganiseerd wordt voor u en uw gezelschap dan bied ik graag mijn expertise aan.

Leveranciers spelen hierbij een zeer belangrijke rol want bij een evenement komt veel kijken: Locatie,
aankondigingen, uitnodigingen, marketing, affiches, reserveringen, parkeergelegenheid, garderobe, beveiliging, toiletten, catering, versiering/aankleding, muziek en entertainment.

Heeft u een budget, geen probleem! Door mijn contacten en ervaringen met diverse leveranciers kan ik ervoor zorgen dat uw budget niet overschreden wordt. Tijdens de planning van uw event stel ik een tijdschema en een draaiboek voor u op en uiteraard worden er geen beslissingen genomen zonder met u te overleggen.

Dit is uiteraard een kleine opsomming van wat ik voor u kan betekenen, graag stel ik mij daarom persoonlijk aan u voor in een vrijblijvend gesprek. Omdat elk evenement anders is maak ik aan de hand van het gesprek een offerte op maat zodat u weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken