wed-events.nl

portfolio

Portfolio

Een impressie van de bruiloften en evenementen waar ik met trots aan heb mogen bijdragen.

Cor-Paul & Nadia

Cor-Paul & Nadia

Nadia: We wonen momenteel in Canada maar aangezien al onze familie en vrienden nog in Nederland wonen, wilden we toch graag daar trouwen. We waren daarom al snel op zoek gegaan naar een wedding planner en na meerdere sollicitatierondes via Skype stak Femke met nek en schouder uit boven de rest. Ze kwam heel professioneel over, had heel veel ervaring en het communiceren ging heel prettig. Niks bleek minder waar te zijn, Femke is in een woord fantastisch en heeft echt voor een fantastische bruiloft gezorgd. Ze heeft geholpen met het zoeken van leveranciers, heeft alle communicatie overgenomen, de locatie meerdere keren bezocht en offertes en contracten met leveranciers onderhandeld. Ze denkt echt mee en doet net een stapje extra, en houdt je constant op de hoogte van de status. Toen mijn make-up artieste de ochtend van de bruiloft had afgezegd, zorgde Femke dat er binnen een half uur een andere make-up artieste voor de deur stond die fantastisch werk leverde. Van zowel familie en vrienden hebben we complimenten gekregen over hoe goed de bruiloft geregeld was en hoe soepel alles verliep. Femke was het aanspreekpunt voor alle gasten en personeel op de dag van de bruiloft en we hebben zelf niks hoeven te doen en konden heerlijk van de dag genieten met onze gasten. Cor-Paul: Ik vond een wedding planner een beetje overbodig eerlijk gezegd, Nadia was onze bruiloft al aan het plannen voordat ik haar vroeg en ze wist precies wat ze wilde. Tijdens het Skype gesprek begon ik het nut van een wedding planner wel in te zien en Femke kwam heel vriendelijk en professioneel over. Uiteindelijk is het aannemen van Femke een van onze beste keuzes geweest, het heeft voor heel veel rust gezorgd en het plannen van onze bruiloft bijna stressvrij gemaakt. Foto's: Cathy fotografie

Gijs & Stèphanie

Gijs & Stèphanie

Gijs & Stèphanie 17-3-2018 Femke was onze ceremoniemeester tijdens onze huwelijksdag. Door haar perfecte voorbereiding, ervaring en 'hands on' mentaliteit, liep alles gesmeerd op onze dag. Ook last-minute uitdagingen wist ze supersnel op te lossen. Naast dat ze professioneel is, is ze ook een heel warm en hartelijk persoon, heel erg fijn om met haar samen te werken! Ook onze familie en vrienden waren enthousiast over haar. We raden Femke van harte aan Fotograaf: Aline Bouma

Roy & Caressa

Roy & Caressa

Roy & Caressa Heijmans 22-07-2017 Professionele, zorgzame, meedenkende weddingplanner, dat is Femke!! Die niks aan het toeval over laat! in 1 woord een TOPPER voor jullie grote dag! Dank voor die van ons! fotograaf: Ron Jenner

Loran & Roxanne

Loran & Roxanne

(Roxanne) In een woord fantastisch! Femke weet wat er wel en niet belangrijk is op een bruiloft en hoe dit geregeld moet worden als bruidspaar totaal geen last gehad van druk of stress en voluit kunnen genieten, dit komt omdat Femke het uit handen neemt en dat heeft rust waardoor je alleen maar kan genieten van een perfecte dag!

(Loran) Niets anders dan lovende woorden over Femke. De professionaliteit waarmee zij alles heeft geregeld heeft er voor gezorgd dag wij geen stress hebben beleefd voor en tijdens de bruiloft. Femke voert niet alleen uit maar de denkt ook mee. Wij hebben een top dag gehad. Wij hadden Femke als ceremoniemeester ingehuurd en hadden zelf alles geregeld en besproken bij de locatie, enkele weken voor de bruiloft is Femke meegegaan om alles door te nemen. Tijdens de bruiloft bleek er een probleempje te zijn met een van de leveranciers die wij hadden geregeld, waar wij niets van hebben gemerkt, doordat Femke dit per direct wist op te lossen. Femke ontzorgt en wij zouden haar aan iedereen aanraden.

Erwin & Cindy

Erwin & Cindy

Wij hebben een super bruiloft gehad!

Wij hebben meerdere malen met Femke afgesproken en hebben er elke keer een leuke avond van gemaakt.

Op de bruiloft zelf zat Femke overal strak in waardoor de dag vlekkeloos is verlopen.

bron: Henk van Houweling

Timo & Rose

Timo & Rose

Femke heeft bij onze bruiloft 21 mei j.l. een formidabele performance gegeven. Wij hebben Femke ingehuurd om op de dag zelf de door ons gemaakte planning te bewaken en in te springen waar nodig bij, de op zo'n dag altijd aanwezige, positieve en negatieve verrassingen.

Femke heeft dit alles heel professioneel en op eigen initiatief opgepakt. Daarbij hield zij rekening met alle afspraken van alle partijen.Kortom zij maakte onzichtbaar onze mooiste dag van ons leven uniek, met een goede scheut liefde en aandacht.

Kernwoorden over Femke zijn: professioneel, adequaat, begripvol, zakelijk, oplossingsgericht.

fotograaf: Mariët Mons

Mandy & Lars

Mandy & Lars

Wij zijn op 24-04-2015 getrouwd, een jaar van te voren zijn wij begonnen met onze voorbreidingen. Wij hadden al 2 ceremoniemeesters maar omdat Femke een goede vriendin van ons is en zij klaar was met haar opleiding als weddingplanner had zij aangeboden om ons te helpen met de nodige voorbereidingen.

Femke heeft ons geholpen met het opzetten van het draaiboek, het regelen van de decoratie, ze ziet dingen die je zelf niet ziet en komt met goede ideeën mbt tijdschema's en dat soort zaken. Door de ervaring die zij heeft opgedaan, kon ze ons helpen aan goede en betrouwbare leveranciers, hier waren wij enorm blij mee.

De grote lijnen en opzet van onze dag zijn mede dankzij haar ontstaan, wij zijn heel erg blij dat wij haar hulp hebben aangenomen en kijken terug naar een hele fijne en onvergetelijke dag die soepel is verlopen!

Groetjes Mandy & Lars

Fleur & Jerry

Fleur & Jerry

Na een heel jaar van voorbereidingen konden wij op onze trouwdag onbezorgd genieten. Doordat Femke alles tot in de puntjes had geregeld hadden wij niets om ons zorgen over te maken. Femke gaf ons tijdens de voorbereidingen adviezen, had contact met alle leveranciers over leveringen en bestellingen en Femke is zelfs naar een van de leveranciers gereden om te zorgen dat een bestelling op tijd aanwezig was op de trouwdag.

Tot in detail was alles geregeld van menukaarten, tafelschikking, omkleed/opmaak kamers en versiering. In het draaiboek werd volledig beschreven hoe laat welk onderdeel van de dag plaatsvond. Femke liet op de dag zelf op tijd weten wanneer wij foto's moesten maken, taart aansnijden, aan tafel moesten voor het diner enz. Alles liep op rolletjes en toch hebben we nauwelijks gemerkt dat Femke er was. We hebben niet eens gemerkt dat de taart er niet op tijd was :)

Alles was precies zoals ik mij had voorgesteld. Femke begreep onze wensen en heeft deze fantastisch tot vervulling gebracht. Veel overleg geweest wat als zeer prettig werd ervaren. Wij zijn zeer tevreden en kijken terug naar de mooiste dag van ons leven!

Groeten Jerry en Fleur

Naomi & Jelle

Naomi & Jelle

Femke was op de warmste dag van het jaar 2015 onze weddingplanner. Ze heeft onze onvergetelijke dag in goede banen geleid.

Voorafgaande aan onze bruiloft hebben wij het draaiboek met haar doorgenomen en laten zien hoe we het ingericht wilden hebben. Je hebt als bruidspaar een bepaald idee over de uitvoering van de dag en dit heeft Femke uitstekend aangevoeld. We hadden een soort “parade”met muziek optredens, een bbq, koffie-tuktuk ,verschillende barretjes, een grote paellapan en diverse saladebuffetten met tussendoor live-optredens. De locatie zag er exact uit hoe wij het voor ogen hadden!

Al met al waren er op onze receptie 170 gasten en wat duidelijk naar voren kwam was de horeca-ervaring van Femke. Ze behield het overzicht, spoorde het barpersoneel aan en zorgde dat het overal netjes en opgeruimd was. Kortom een zorg die je graag in goede handen geeft als je wilt genieten van de 'mooiste dag van je leven'. Femke is een betrokken en spontaan persoon die wij zeker iedereen kunnen aanraden!

Liefs Jelle & Naomi