wed-events.nl

weddings

U gaat trouwen!

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw verloving! De komende periode gaat een hele spannende en drukke tijd worden. Dan is het fijn om een professioneel en persoonlijk advies hierbij te krijgen. Er zijn dan ook veel verschillende redenen om een weddingplanner in te schakelen!

  • U bent misschien allebei erg druk en hebben daarom weinig tijd voor de organisatie?
  • Een hoop ideeën, maar hoe breng je die tot uitvoer?
  • Weinig bekend met de juiste leveranciers?

Als weddingplanner sta ik volledig tot uw  dienst. Ik zal van begin tot eind betrokken zijn bij alles dat komt kijken bij het plannen van een geslaagde bruiloft. U krijgt van mij een tijdsplanning, ik stel een draaiboek samen, ik help bij het vinden van de juiste leveranciers en onderhoud het contact met deze leveranciers. Op de grote dag zelf zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en geheel volgens plan verloopt als uw ceremoniemeester.

Dit is uiteraard slechts een  kleine opsomming van het vele dat ik voor u kan betekenen, graag stel ik mij daarom persoonlijk aan u voor in een vrijblijvend gesprek. Omdat elke bruiloft anders is maak ik aan de hand van het gesprek een offerte op maat zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken